NIEUW!!  HET DRUM KONING DRUMSHEET ABONNEMENT!

Wil jij ook een Drumkoning worden en je een Drumkoning voelen? Profiteer nu van de actiekorting en word ook lid van de exclusieve Drumkoning community.

VOOR WIE

Speel je graag mee met songs, zoek je uitdaging of heb je graag uitgeschreven drumsheets? Dan ben je hier bij Drumkoning aan het juiste adres

WAT KRIJG IK , EN HOE VAAK?

Als je lid wordt dan krijg je één keer per maand een drumsheet zodat je steeds meer songs kunt spelen en kan terugkijken naar een bepaalde song. Het is waanzinnig goed voor je ontwikkeling!

HET BELANG VAN NOTEN LEREN LEZEN

Je kunt natuurlijk goed luisteren naar een nummer, het naspelen en uit je hoofd leren, maar na tien nummers ben je vaak alweer kwijt hoe de eerste song ook alweer ging. Dat is balen!!! Het kunnen lezen en schrijven van noten is daarom een super handige tool. Je kan het vergelijken met het alfabet. Zonder de kennis van de letters kan je de woorden en zinnen in een boek niet lezen en ben je dus eigenlijk analfabeet. Met de kennis van de noten kan je altijd terug lezen hoe je een nummer moet spelen en gebruik je de sheets als naslagwerk. Er gaat een hele wereld voor je open door de enorme hoeveelheid aan studiemateriaal wat de mogelijkheid biedt tot groei.

Het leren van notenschrift is heel overzichtelijk en vrij makkelijk. Er is geen melodische kennis nodig, alleen ritmische kennis.

HET VOORDEEL VAN EEN DRUMSHEET

Online is het mogelijk om drumsheets of tablatuur te vinden, maar uit ervaring bleek dat deze niet altijd even secuur of compleet zijn. Ik heb daarom voor mezelf, maar vooral ook voor mijn studenten honderden drumsheets gemaakt. En waarom zou ik de sheets niet delen met drummers die dit ook graag willen! Mijn drumsheets zijn duidelijk, overzichtelijk en kloppend.

Niet voor niets maak ik vele drumsheets! Uit ervaring weet ik hoe belangrijk de sheets zijn voor mijn studenten. Ik zie de voordelen ervan dagelijks. Niet alleen is het gewoon fun om een nummer van A tot Z te kunnen meespelen, het geeft ook voldoening en het is een doel op zich! Je leert door het meespelen en meelezen van een drumsheet hoe nummers in elkaar steken. Je ontwikkelt daardoor een goed gevoel voor vorm. Hoe lang duurt het refrein, het couplet of interlude. Wanneer en waar speel ik fills en welke fills werken, en welke niet etc etc.

Je kunt op een leuke en speelse manier de skills die je al geleerd hebt toepassen en zelf variaties bedenken. Kortom, je ontwikkelt door het leren meespelen en lezen van een song allerlei nieuwe skills! Want in elke song op zich zitten al heel veel oefeningen en variaties en is het gewoon een leuke en speelse manier van leren die voldoening geeft.

Wil jij ook een Drumkoning worden en je een Drumkoning voelen! Profiteer nu van de actiekorting en word ook lid van de exclusieve Drumkoning community.