Met veel plezier en trots presenteer ik mijn drummethode:

Het DrumLog (Block) Boek deel 1 tot en met 4
Van beginner tot vergevorderd | Voor alle leeftijden

Mijn methode biedt een heldere leerlijn en helpt je je skills te verbeteren en te groeien als drummer, vanaf het allereerste prille begin tot en met conservatorium niveau.

Ik neem je mee in de wereld van het ritme, onze heartbeat. Naast vele oefeningen om je skills te verbeteren (zowel in ritmes als in fills) en om het notenschrift te leren lezen en begrijpen, vind je een schat aan praktische oefeningen in de boeken.

En verder…. alle! 40 Rudiments komen aan bod: hoe gebruik je ze als drummer in de praktijk. Ik licht 24 muziekstijlen uit. Bijvoorbeeld: Dance Hall, Drum and Bass, Second Line, Motown en Prog Rock.

Ik geef praktische voorbeelden van Gospelchops, Polymetriek, Polyritmiek, Tresillo en Ostinato’s, om direct uit te proberen.

In Het DrumLog(Block)Boek deel 1 tot en met 4 heb ik al het materiaal gebundeld dat ik de afgelopen dertig jaar (als uitvoerend musicus in vele producties, als docent drums en vakleerkracht muziek) op maat heb ontwikkeld en in de praktijk heb getoetst.

De boeken bevatten onder andere de volgende series:

  • 20 Songs, level 1 tot en met 4: speel mee met jouw favoriete song, van Eminem tot Muse
  • 20 rhcp songs
  • 21 Twenty One Pilots songs
  • 20 beroemde fills en intro’s
  • 20 rap songs
  • 20 nederlandse rap songs
  • 20 wereld beats
  • Africanons: geschreven om met meerdere drummers tegelijk te spelen, gebaseerd op Gambiaanse djembe-ritmes

COMBIDEAL

Boeken 1 t/m 4

– Combideal, alle 4 delen apart €80,00 excl. verzendkosten

– Luxe uitvoering, alle delen in 1 boek (300 pagina’s) €70,00 excl. verzendkosten

Algemene voorwaarden

Door het betalen van een bestelling ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Contact: Als je vragen hebt over je bestelling, of iets anders wilt weten, neem dan contact met mij op via webshop@logblock.nl

Copyright: Je koopt het product, niet de copyrights. Je hebt niet het recht het product te reproduceren. Het copyright blijft in alle gevallen bij Jaap Koning.

Levering: Ik doe mijn best je bestelling zo snel mogelijk en met zorg te versturen, meestal binnen drie dagen, maar altijd binnen 30 dagen na aankoop. Ik verstuur de boeken in een stevige kartonnen envelop om kreuken te voorkomen.

Momenteel verzend ik alleen in Nederland. Woon je ergens anders, mail dan naar webshop@logblock.nl

Afhalen is ook mogelijk, alleen op afspraak en op het volgende adres:

Kierkegaardstraat 58, 1185AH Amstelveen.

Wettelijke bedenktijd: Je hebt 14 dagen bedenktijd, gerekend vanaf de datum waarop je het product ontvangt. Informeer mij binnen de bedenktijd als je van de koop af wilt. Dat kan via mail: webshop@logblock.nl als je maar binnen de bedenktijd de mededeling verstuurt.

Je kunt ook het formulier ontbinding gebruiken.

Na ongedaan maken van de koop heb je nog eens 14 dagen om het product terug te sturen. Valt de 14e dag in het weekend of op een feestdag, dan eindigt de bedenktijd op de volgende werkdag. Stuur het product terug binnen 14 dagen nadat de koop ongedaan is gemaakt, naar het volgende adres: Betje Wolfflaan 3, 1187 CG Amstelveen, even zorgvuldig verpakt als ik dat heb gedaan. De terugzendkosten zijn dan voor jouw rekening. Ik betaal alles terug wat je mij hebt betaald om het product geleverd te krijgen: aankoopkosten en bezorgkosten. Alleen de terugzendkosten zijn voor jouw rekening.

Ik betaal binnen 14 dagen terug nadat de koop ongedaan is gemaakt. Ik mag wachten met terugbetalen tot ik het product terug heb, of dat jij kunt bewijzen dat je het hebt teruggestuurd. Ik betaal op dezelfde manier terug als jij mij hebt betaald, of na overleg op een andere manier.

Jaap Koning, Muziekcentrum Logblock  KvK: 5073240 BTW: NL001458961B23