Wil jij ook gitaar leren spelen? Vraag dan nu een proefles aan bij Muziekcentrum Logblock.

Heb je de onbedwingbare neiging om air guitar te willen spelen als je muziek hoort en kun je niet stil blijven zitten? Jij weet wat het is! Je bent een geboren gitarist!

Leer gitaar spelen op jouw eigen tempo

Ben jij enthousiast geraakt over gitaar als jouw instrument? Wil jij leren meer leren over riffs en hoe ze toe te passen in songs? Wil je je stijlenkennis verbreden, jouw favoriete songs uitzoeken en meespelen of wil je noten leren lezen en je techniek verbeteren? Wij passen de lessen aan, aan wat jij wilt en al vanaf de eerste les speel je mee met jouw favoriete songs. Uiteraard staat hierbij altijd het plezier voorop. 

Theo Holsheimer geeft de lessen en is een fantastische docent met veel les en praktijk ervaring. Onder leiding van hem kan jij het instrument onder de knie krijgen. Zodat je plezier krijgt in het spelen en het je steeds makkelijker afgaat.

Naast de lessen geven we je ook leuke opdrachten en handvatten mee om thuis mee verder te kunnen gaan. Door echt muzikale meters te maken word je gitaarspel steeds beter en ontwikkel je je tot een top gitarist.

We hopen je snel te zien bij Muziekcentrum Logblock in Amstelveen.

Krijg een impressie van het voospeelweekend van Muziekcentrum Logblock.

Kijk op de fotopagina of op ons YouTube kanaal en geniet mee van het gezelligste en leukste culturele evenement van Amstelveen en omstreken.

Benieuwd naar onze docent?

Wij zijn trots op het team docenten waar wij mee mogen werken. Benieuwd van wie jij les gaat krijgen? Ontmoet onze docent hier!

TARIEVEN GITAARLESSEN

Proefles voor kinderen

22,-1 les
  • 30 minuten
  • Volwassenen (vanaf 21 jr) €26,50

Duoles drums Alleen in overleg!

145,-10 lessen
  • 30 minuten elke week
  • 20 lessen kaart €280,-

Privéles voor kinderen

235,-10 lessen
  • 30 minuten elke week
  • 20 lessen kaart €445,-

Privéles voor volw. (vanaf 21 jaar)

430,-10 lessen
  • 45 minuten elke twee weken
  • 10 lessen kaart 30 min €284,-