MAX SNEL

Toen ik 8 jaar oud was kreeg ik een klein speelgoed keyboardje voor kerst. Hier probeerde ik al snel liedjes op uit te zoeken, en toen ik eenmaal op pianoles ging was ik direct verkocht.

Tijdens mijn middelbare schooltijd heb ik het vooropleidingstraject gevolgd aan het conservatorium van Den Haag, waar ik klassiek piano en compositie als hoofdvakken had. Uiteindelijk ben ik mij meer gaan interesseren in popmuziek en heb ik toetsen gestudeerd aan de popafdeling van het conservatorium van Amsterdam, waarvan de eerste 2 jaar gecombineerd met gitaar. Hier ben ik geschoold in het spelen van alle vormen van popmuziek, van pop, RnB, reggae tot rock en metal. Tegenwoordig ben ik naast het lesgeven ook toetsenist, gitarist, schrijf en produceer ik mijn eigen muziek en ben ik actief in bands.

 De leerling staat in mijn pianolessen centraal. Naast de algemene basis van het pianospelen leg ik de nadruk op wat mijn leerlingen zelf graag willen leren. Wanneer er veel interesse is in popmuziek, dan duiken we bijvoorbeeld in de liedjes die de leerling het liefst luistert/speelt, of gaan we aan de slag met songs die momenteel veel te horen zijn op de radio. Ook kunnen we juist meer focussen op klassieke muziek, op het schrijven van eigen songs of een combinatie van alles. Plezier aan de piano vind ik het allerbelangrijkste!

Ik hoop je binnenkort te zien bij Muziekcentrum Logblock, de leukste muziekschool van Amstelveen en omstreken!

Groet Max