Heb jij altijd al willen leren hoe DJ’s als Martin Garrix, Tiësto en Armin van Buuren hun muziek produceren? Dit is je kans!

FL Studio is een DAW (Digital Audio Workstation) voor op de computer, waarin je elektronische muziek kan produceren door het gebruik van synthesizers, geluiden en effecten. In de privé lessen kom je meer te weten over hoe FL Studio werkt, hoe verschillende soorten elektronische muziek gemaakt worden, en vooral hoe jij je creativiteit in muziek kwijt kunt! De lessen worden gegeven door producer Jazper (Jasper Oudejans). Hij brengt regelmatig muziek uit en heeft al een aantal jaar ervaring met het produceren van muziek in FL Studio. Ook geeft hij drumles bij Drumschool Logblock.

Alhoewel de meeste mensen DJ’s vaak kennen van de radio of van optredens, brengen DJ’s het grootste deel van hun tijd door in de studio. De meeste van hen, waaronder Martin Garrix, Afrojack, en Mesto, gebruiken FL Studio om hun muziek te maken.

De benodigde software, speakers en andere accessoires zullen beschikbaar zijn op de muziekschool. Mocht je FL Studio zelf al hebben aangeschaft, kun je natuurlijk ook je eigen laptop meenemen en gebruiken tijdens de lessen.

  • Een les duurt 60 minuten.
  • De kosten bedragen 300 euro per persoon voor een serie van 8 privélessen.
  • Vanaf 10 jaar.

SCHRIJF JE HIERONDER IN