THEO HOLSHEIMER

Muziek is mijn passie, gitaar is mijn instrument.

Gitaarspelen is voor iedereen, ik zie het als mijn taak als gitaardocent om je te helpen in je ontwikkeling op gitaar. Of je nou kind, volwassen, beginner of gevorderd bent, daar maak ik geen onderscheid in. Mijn lessen zijn dan ook persoons gericht. Wil je leren tokkelen, je favoriete popliedje of heftige rock spelen of juist een eigen nummer schrijven, dan kan dat. Heb je nog nooit gitaar gespeeld, dan beginnen we bij de basis, akkoorden en simpele melodieën.

Ruim 20 jaar geef ik met veel plezier gitaarles en vind het dan ook super leuk om je te helpen, honderden leerlingen gingen je al voor.

Iets over mij als gitarist. Vanaf 1995 ben ik actief als fulltime professioneel gitarist. Albums opnemen, radio, televisieshows, theatertournees en vele clubtours volgde. Tot enkele hoogtepunten reken ik tournees door Brazilië, Rusland de UK en het spelen op North Sea Jazz festival en het winnen van de Heineken Crossover Award publieksprijs. Naar aanleiding van mijn album Cilice Orchestra (2017) werd ik door gitaar magazine ‘De Gitarist’ genomineerd als beste gitarist van de Benelux.

Ik hoop je binnenkort te zien bij Muziekcentrum Logblock, de leukste muziekschool van Amstelveen en omstreken!

Groet Theo