DAAN HUTTING

Hey! Mijn naam is Daan Hutting en ik ben toetsenist, producer en songwriter en ik geef, met veel plezier, pianoles bij Muziekcentrum Logblock. Ik studeer momenteel aan het Conservatorium van Amsterdam pop department en ben daarnaast veel actief in bands (o.a. ook als zanger, gitarist, bassist en drummer) en als producer in diverse genres. 

Ik geef nu al ongeveer 7 jaar pianolessen, meestal gespecialiseerd in lichte muziek (pop/jazz/rock/indie) al ben ik op 5-jarige leeftijd zelf begonnen met klassiek piano, gefascineerd door de piano die bij ons in de woonkamer stond. Dit heeft voor mij een goede basis gelegd voor mijn muzikale carrière. 

Als leraar ben ik vooral bezig met wat de leerling graag wilt bereiken en wat er uit de leerling te halen valt. Wil je dat ene nieuwe liedje van Ed Sheeran leren, of juist een gevorderd jazzstuk van Herbie Hancock; ik kan je altijd verder helpen. Het fijne van muziek is dat je het op allerlei niveaus kunt aanleren en performen. Mijn taak is dan ook om het juiste niveau te vinden bij de juiste leerling, zodat er tegelijkertijd progressie gemaakt kan worden als dat er plezier is tijdens de lessen. 

Hiernaast vind ik het belangrijk dat mijn leerlingen niet alleen piano spelen, maar ook de muziek begrijpen en een kennis opbouwen van de muziektheorie die achter de stukken zit. Dit heeft mij namelijk erg geholpen om snel grote stappen te maken als muzikant. 

Ook kun je bij mij terecht als je zelf liedjes schrijft en misschien wel produceert die je naar een hoger niveau wilt tillen. Ik kan je allerlei tips geven om het beste uit die eigen composities te halen door mijn ervaring als songwriter/producer. 

Ik hoop je snel te zien bij Muziekcentrum Logblock, waar ik je graag laat zien wat voor moois muziek maken te bieden heeft! 

Groet Daan.

Vraag een proefles aan
Algemene Voorwaarden/Prijzen/Vakanties/Privacyverklaring