BANDCOACHING BIJ
MUZIEKCENTRUM LOGBLOCK, ONTMOET JE TALENT!

Muziekcentrum Logblock presenteert

(in samenwerking met het Noorddamcentrum)

Bandcoaching Amstelveen

Ben je klaar met musiceren op je kamer en wil je ervaren hoe het is om samen met andere muzikanten te spelen en te repeteren?

Heb je zin om met jouw eigen band eens lekker te knallen op een podium?

Ben je singer-songwriter, heb je nog geen band en wil je je muziek/ideeën graag uitgevoerd zien en aan publiek laten horen?

Dat kan binnenkort in Bovenkerk in het Noorddamcentrum! Muziekcentrum Logblock start hier in samenwerking met het Noorddamcentrum ‘Bandcoaching Amstelveen’.

Voor wie is bandcoaching?
De bandcoaching-sessies zijn voor iedereen die een instrument bespeelt en/of zingt en verder wil. Voor jong en oud. Of je nu op les zit of niet. Met je hele band of om juist in contact te komen met andere muzikanten.

Wat houdt bandcoaching in?
Na aanmelding word je ingedeeld in een groep gelijkgestemden en leeftijdsgenoten of je doet mee met je eigen band. Onder leiding van een professionele bandcoach ga je aan de slag met covers en/of eigen nummers.

De (samengestelde) band kan bestaan uit basgitaar, gitaar/gitaren, drums, keyboard/piano en/of een blaasinstrument en natuurlijk zang.

De bandcoach is Joris van der Sande, docent bij Muziekcentrum Logblock. Joris is 25 jaar oud. Hij komt uit Amstelveen, maar woont nu in Utrecht waar hij ‘Muziek en Technologie’ studeert.

Wat kost het en wat krijg ik ervoor terug?
De kosten zijn 250 euro voor 10 sessies van 90 minuten, met als afsluiting een optreden in het Noorddamcentrum op het festival Young Urbanus.

Wanneer en waar?
De lessen vinden plaats op vrijdagmiddag tussen 14.00 en 20.30 uur in het Noorddamcentrum in Bovenkerk (tijden in overleg).

Aanmelden
Via onderstaand formulier kun je je inschrijven.

Inschrijfformulier (Sign Up) Bandcoaching Amstelveen

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.